Tarieven

 

Kennismaking                      Kosteloos

Individuele therapie             €90

EMDR behandelingen           €110


Behandelingen worden niet vergoed door een zorgverzekeraar. 

 Afmelden


Wanneer we samen een afspraak hebben gepland maar je onverhoopt niet in de gelegenheid bent om deze na te komen kun je dit 24 uur van tevoren laten weten. Indien jij je later dan 24 uur van tevoren afzegt zullen we de helft van het sessiebedrag in rekening brengen. 

Werkwijze


Een therapeutisch traject bij Psychologisch Atelier Maastricht begint met een aanmelding via het contactformulier op deze website. Vervolgens zullen we contact met je opnemen om in overleg te bepalen of we een kennismakingsgesprek plannen. 

Het kennismakingsgesprek is altijd kosteloos en dient als eerste contact om van beide kanten een indruk te krijgen of er een match is. 

Indien wij de juiste zorg kunnen bieden en jij het ziet zitten om een traject met ons aan te gaan plannen we een intakegesprek waarin we moeilijkheden, therapeutische mogelijkheden en hulpvraag verder uitdiepen. 

Het kan zijn dat je behoefte hebt aan een therapeut die één keer per maand naar je luistert en ondersteuning biedt. Het kan ook zijn dat je actief aan een specifiek probleem wil werken en graag één keer per week een afspraak wil maken. De frequentie van afspraken en de duur van het traject zijn afhankelijk van jouw hulpvraag, indicatie, noden en mogelijkheden en worden daarom in overleg met jou bepaald.


Klachtenregeling

Mocht je een klacht hebben over je behandeling of een ander aspect van het contact met ons of onze dienstverlening dan is het prettig wanneer je deze in eerste instantie met ons persoonlijk wilt bespreken. In het kader van de Wet kwaliteit klachten en geschillen zorg (Wkkgz) zijn wij ook aangesloten bij P3NL, de beroepsvereniging voor psychologen, psychotherapeuten, en pedagogen.